Pekingin olympialaiset: Katso ki­sa­oh­jel­ma tästä

Uusi luontomedia: Poh­joi­sen Polut tarjoaa tuhtia luet­ta­vaa ret­kei­ly­kan­sal­le

Ou­lais­te­lai­nen Jenna Nor­ja­vaa­ra kil­pai­lee Pa­ra­tii­si­ho­tel­lin uu­sim­mal­la tuo­tan­to­kau­del­la – to­sitv:n konkari oli mukana jo Temp­ta­tion Is­lan­din kah­dek­san­nel­la kau­del­la

21-vuotias Jenna Norjavaara jahtaa Paratiisihotellin voittopottia.
21-vuotias Jenna Norjavaara jahtaa Paratiisihotellin voittopottia.
Kuva: Lars Johnson/Nelonen

24. toukokuuta käynnistyvän Suomen Paratiisihotellin kolmannen tuotantokauden sinkut julkistettiin maanantaina.

Yksi osallistujista on oulaistelainen Jenna Norjavaara, 21. Norjavaara on tosi-tv:n konkari, sillä hän osallistui Temptation Islandin kahdeksannelle tuotantokaudelle, joka esitettiin televisiossa loppuvuodesta 2020.

Norjavaara toimii Oulaisissa yläkoulun sijaisopettajana. Hän kertoo Nelosen tiedotteessa ihastuvansa helposti. Paratiisihotellissa hän aikoo kuitenkin siirtää tunteensa syrjään ja pelata voitosta tosissaan.

Norjavaara on omien sanojensa mukaan hyvä lukemaan ihmisiä. Hän uskoo pääsevänsä sosiaalisen älynsä avulla Paratiisihotellissa pitkälle.

Temptation Islandilta Norjavaara ei löytänyt rakkautta. Hän sanoo, että usko miehiin on kadonnut ajan mittaan.

Norjavaara aikoo suunnata Paratiisihotelliin euron kuvat silmissä.

Norjavaaran lisäksi mukana ovat 20-vuotias Katri, Tara (28), Josefina (23), Jemina (27), Valtteri (21), Janne (34), Tom (26), Janne (26) ja Markus (25).

Ohjelmassa sinkut muuttavat Gran Canarian saarella sijaitsevaan huvilaan. Saarella juhlitaan, lemmitään ja biletetään, mutta samalla kaikkien silmissä siintää 15 000 euron voittopotti.

Kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa finaalipaikkaa ja voittoa voi tavoitella. Yksin jäävät sinkut ovat putoamisvaarassa.

Paratiisihotellin kolmannen kauden juontaa Alma Hätönen.