ONS:n sun­nun­tain ko­ti­ot­te­lu peruttu koronan takia – "Pal­lo­lii­tos­ta tuli lauan­tai­na aa­mu­päi­väl­lä nopea yh­tey­den­ot­to ja suo­si­tus perua ottelu"

ONS:n sunnuntain kotiottelu IK Myrania vastaan on peruttu varotoimenpiteenä.
ONS:n sunnuntain kotiottelu IK Myrania vastaan on peruttu varotoimenpiteenä.
Kuva: Jussi Leinonen

Oulu Nice Soccerin ja IK Myranin välinen jalkapallon naisten Ykkösen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan koronariskin takia. Alkuperäisen ohjelman mukaan ottelu piti pelata Oulussa sunnuntaina.

– Palloliitosta tuli lauantaina aamupäivällä nopea yhteydenotto ja suositus perua ottelu. IK Myranin taustalla on samoja työntekijöitä kuin KPV:n miesten joukkueessa, joten KPV:n koronatartunta vaikuttaa nyt myös naisten jalkapalloon, ONS:n päävalmentaja Jussi Madetoja kertoi.

Palloliitto tiedotti aikaisemmin lauantaina, että kokkolalaisseura KPV:n jäsenellä on todettu koronavirustartuntatapaus.

Madetojan mukaan kotiottelu IK Myrania vastaan siirtyy syksylle.

– Meillä on elokuussa melkoinen otteluruuhka. Sarjaohjelmaan on jätetty syksylle vapaita viikonloppuja tällaisia tapauksia varten.

– Onhan tämä harmittava tilanne. Meillä oli hyvä harjoitusjakso alla ja odotukset korkealla sunnuntain pelin suhteen. Ei voi mitään. Joukkue saa nyt yhden päivän pidemmän harjoitusvapaan, Madetoja totesi.