Oma­ko­ti­ta­lon kat­to­ra­ken­teet pa­loi­vat Kaak­ku­ris­sa, talo on sam­mu­tus­töi­den jälkeen asuin­kel­vo­ton – pai­kal­la on alkanut pa­lon­syyn­tut­kin­ta

Kaakkurin Korutiellä sijaitsevan omakotitalon palo on sammutettu. Kaksikerroksisen omakotitalon kattorakenteet syttyivät tuleen perjantaina iltapäivällä.

Palosta ei koitunut henkilövahinkoja. Talossa asuvan perheen paikallaolleet jäsenet pääsivät itse ulos talosta. Paikalla oli myös perheen lapsia.

Palo sammui puoli kahdeksan jälkeen illalla. Paikalla on käynnissä jälkiraivaus ja -vartiointi. Lisäksi paikalla tehdään jo perjantai-iltana palonsyyntutkintaa. Syttymissyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Talo on Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Veli Nikulan mukaan toistaiseksi asuinkelvoton. Sisätilat kärsivät sammutustöissä vesivahinkoja. Asukkaat on majoitettu toistaiseksi toisaalle.

Paikalla sammutustöissä oli kuusi yksikköä. Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta perjantai-iltapäivänä kello 16.44.

Juttua muokattu kauttaaltaan 7.8.2020 kello 20.08.