Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Haapajärvi: Kau­pun­ki tekee ri­kos­il­moi­tuk­sen en­tis­ten joh­ta­jien toi­min­nas­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Nyt se on varmaa! Lai­vas­ton­si­nis­ten har­joi­tus­pe­li­kau­si alkaa tänään ko­ti­ken­täl­lä Jaroa vastaan – Kaleva näyttää ottelun se­los­tet­tu­na mo­ni­ka­me­ra­lä­he­tyk­se­nä

Kaleva näyttää lauantaina 22. tammikuuta tilaajilleen AC Oulu–FF Jaro -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

Viime kaudella lainapelaajana oululaisyleisöä ihastuttanut Dennis Salanovic on nyt virallisesti AC Oulun mies.
Viime kaudella lainapelaajana oululaisyleisöä ihastuttanut Dennis Salanovic on nyt virallisesti AC Oulun mies.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Tänä aikana mikään ei ole yhtä varmaa kuin epävarmuus.

Innolla vuoden ensimmäistä ottelua odottaneet joutuivat viikko sitten pettymään, kun tieto AC Oulun ja VPS:n harjoitusottelun peruuntumisesta tavoitti heidät myöhään perjantai-iltana.

Nyt on edessä kuitenkin uusi yritys. Oululaisjoukkue kohtaa tämän hetken tiedon mukaan lauantaina Heinäpään jalkapallohallissa Ykkösessä pelaavan FF Jaron.

– Joukkueen terveystilanne on taas hyvä. Vain yksi pelaaja on varotoimenpiteenä sivussa lauantaina, AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte paljastaa.

VPS-ottelua varten oli kaavailtu, että peliaikaa jaetaan kaikille tasaisesti jakson verran. Lauantaina Jaroa vastaan tämä ei kuitenkaan ole enää mahdollista, sillä kauden ensimmäinen virallinen testi, Liigacupin  ottelu SJK:ta vastaan Seinäjoella kolkuttelee jo reilun viikon päässä.

– Jotkut pelaajat ovat tässä vaiheessa kautta paremmassa fyysisessä kunnossa kuin toiset ja he saavat täten enemmän peliaikaa. Teemme ottelussa kyllä vaihtoja, mutta mielessämme siintää jo Liigacupin startti SJK:ta vastaan, Duarte sanoo.

Kaleva näyttää lauantaina 22. tammikuuta tilaajilleen AC Oulu–FF Jaro -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live.

Suora lähetys Heinäpään jalkapallohallista alkaa kello 13.45 ja itse ottelu vihelletään käyntiin kello 14. Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.

Jutun otsikkoa muokattu 22.1.2022 kello 10.45.