Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Kolumni: Oulu on jäänyt pussin pe­räl­le, ja se tekee monen arjesta rai­vos­tut­ta­van han­ka­laa ja kal­lis­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ny­kyi­set pal­ve­lut eivät tavoita asun­not­to­mia nuoria – Oulussa tehdään töitä asun­not­to­muut­ta vä­hen­tä­vien so­siaa­li- ja ter­veys­pal­ve­lu­jen ke­hit­tä­mi­sek­si

Oulussa alkaa hanke, jossa kehitetään asunnottomien sosiaali- ja terveyspalveluja. Nykyiset olemassa olevat palvelut eivät tavoita asunnottomia nuoria.

Oulussa alkaa vuodenvaihteessa hanke, jonka tavoitteena on kehittää asunnottomuutta vähentäviä sosiaali- ja terveyspalveluja.

Asunnottomien sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämishankkeen (ASTE) kohderyhmänä ovat vakavien päihdeongelmien kanssa painivat oululaiset nuoret aikuiset, jotka ovat palveluiden tavoittamattomissa.

Lisäksi kohderyhmään kuuluu Oulun Kenttätien palvelukeskuksen tilapäismajoituksessa majoittuvat nuoret aikuiset huumeidenkäyttäjät, joiden sitoutuminen asumisen tukipalveluihin on heikkoa.

– Tavoitteena on kehittää kohderyhmän tavoittavia toimintatapoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja ohjata heitä perustason sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä mielenterveys- ja päihdepalveluihin, kertoo hankkeen projektipäällikkö ja Oulun kaupungin palveluesimies Katja Karppinen.

Palveluiden ja palveluketjujen kehittämisen lisäksi tavoitettuja asiakkaita asutetaan Oulun vuokra-asuntokantaan tiiviin ja moniammatillisen asumisen tuen avulla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.