Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Nuoriso kas­vat­taa nuo­ri­son – ja opet­ta­jat ovat kovilla lasten ja nuorten van­hem­pien kanssa

1980-luvun lopun juppiajoista lähtien syntyneitä suomalaisia lapsia eivät välttämättä ole kasvattaneet vielä aikuisuuden tilassa olleet ihmiset

Minun on hieman vaikea sietää sitä, kun törmään nuoriin – tai siis melkein törmään, oikeammin: he ovat törmäämäisillään minuun – kauppakeskuksessa, kävelykadulla ja lenkkipolulla. Toista se oli ennen, kun me olimme nuoria, väistimme kohteliaasti ja visusti vanhempia ihmisiä. Rouva on hyvä, herra on hyvä, ja niin edelleen.

Älyni tahtoo sanoa ja ainakin kysellä, että siinä melkein törmätessämme ja luikkien väistellessäni myös minä olen kai jotenkin väärässä; vuorostaan paisuva tunteeni on varma, että ne nuoret kanaljat ovat liian piittaamattomia, jopa uhmakkaita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.