Qstock: Korona johti viiteen pe­ruu­tuk­seen lop­puun­myy­dys­sä ta­pah­tu­mas­sa

Nos­te­taan Oulun imago Suomen kärkeen

Kaikilla tulee olla samat mahdollisuudet toteuttaa itseään ja unelmiaan taustasta riippumatta.

-

Kaikilla tulee olla samat mahdollisuudet toteuttaa itseään ja unelmiaan taustasta riippumatta. Parempaa maailmaa rakennetaan yhdessä, jokaisen erityislaatuisuutta ja omia vahvuuksia hyödyntäen.

Unelmani on luoda yhdessä Oulusta mahdollisuuksien, luovuuden ja intohimon kotipesä, jossa jokaista rohkaistaan heittäytymään kulkemaan kohti itselle merkityksellisiä päämääriä.

Haluan olla mukana luomassa Ouluun uudenlaisia malleja ja toimintoja, joilla kannustetaan ja autetaan nuoria havaitsemaan oma potentiaalinsa, kykynsä, intohimonsa, unelmansa ja vahvuutensa kirkkaan yhteisen tulevaisuuden tekijöinä.

Kaikki kaupunkimme potentiaali luoda uusia innovaatioita ja työpaikkoja Suomeen vientimarkkinoille voidaan räjäyttää uusiin ulottuvuuksiin ja koko maailman tietoisuuteen hyvin nopeasti. Oulussa syntyy jatkuvasti paljon uutta ja nyt tarvitsemme vain tehokkaita tyyppejä auttamaan uusien yrittäjien alkutaivalta ja auttamaan nuoria löytämään omat juttunsa.

Nostetaan Oulun imago kaikissa kuntavertailuissa Suomen kärkeen. Aloitetaan Oulustamuuttovastarinta. Pidetään huoli, että Oulusta ei tarvitse kenenkään muuttaa pois töiden tai opiskelun vuoksi.

Rakas Oulu, yritän kaikkeni, jotta ylität itsesi.

Asmo Saloranta

kuntavaaliehdokas (kok.)

Oulu