Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Nel­jän­siä ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia pis­te­tään Oulussa nyt vä­hin­tään 65-vuo­tiail­le, joiden terveys ja toi­min­ta­ky­ky on hei­ken­ty­nyt

Oulussa lasketaan neljännen koronarokotuksen ikärajaa perjantaista alkaen.

13. toukokuuta lähtien neljännen koronarokotuksen voivat saada ne oululaiset, jotka täyttävät tänä vuonna vähintään 65 vuotta ja joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet niin, etteivät he pärjää itsenäisesti kotona.

Limingantullin rokotuspisteelle voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki muut paitsi voimakkaasti immuunipuutteiset rokotettavat. Rokotusajan voi varata hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 08 558 41415. Oulussa järjestetään myös neljänteen koronarokotukseen tuleville tarkoitettuja rokotuspäiviä.

Neljäs rokote voidaan antaa, kunhan kolmannesta annoksesta on kulunut kolme kuukautta. Neljättä koronarokoteannosta suositellaan iäkkäille, jotka ovat kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä niille iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet ja he eivät pärjää yksin kotona.