Nal­li­ka­riin avataan ke­sä­kuus­sa uusi ra­vin­to­la – taus­tal­la kahden yri­tyk­sen yh­teis­työ

Uuden ravintolan taustalla on Ravintola Nallikarin ja Nallikari Lomakylän yrittäjien yhteistyö. Uusi leipomon ja bistron tyyppinen ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja brunssia sekä bistromenun

Nallikarissa avaa kesäkuun alussa uusi kahvila-ravintola. Nallikari Bakery & Bistro avaa ovensa 5. kesäkuuta.

Uuden ravintolan taustalla on Ravintola Nallikarin ja Nallikari Lomakylän yrittäjien yhteistyö. Uusi leipomon ja bistron tyyppinen ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja brunssia sekä bistromenun.

ProDine Oy:n toimitusjohtaja Janne Gehör kertoo, että valikoimiin kuuluvat muun muassa leivät, patongit, croissantit ja konditoriatuotteet.

Ravintola Nallikari ja Nallikari Lomakylä ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, mutta uusi kahvila-ravintola vie yhteistyön uudelle tasolle. Yritysten mukaan toimintoja hiljentänyt koronaepidemia antoi hyvän hetken suunnitella tulevaisuutta.

– Tällaista leipomon ja bistron tyyppistä toimintaa ei alueella ole aiemmin ollut, joten etenkin paikallisten konditoriatuotteiden saaminen Nallikariin on upea uusi avaus kaikille Nallikarin alueelle vieraileville herkkusuille,  Nallikari Lomakylän toimitusjohtaja Sirpa Walter toteaa.