Pääkirjoitus: Oulukin tar­vit­see mo­ni­toi­mia­ree­nan, mutta liial­li­nen vil­kui­lu Tam­pe­reen suun­taan voi johtaa yli­mi­toi­tet­tuun rat­kai­suun

Jääkiekko: Tors­tai­na Veini Veh­vi­läi­nen haluaa sy­ven­tää Kärp­pien ah­din­koa tor­ju­mal­la kaikki lau­kauk­set

Mielipiteet: Älä riko leik­ki­puis­to­ja, ra­hoil­la saisi keinuja ja tram­po­lii­ne­ja, toi­vo­vat 5.-luok­ka­lai­set

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Nä­kö­kul­ma: Mi­nis­te­rit va­lit­si­vat lapsen val­las­sa roik­ku­mi­sen sijaan – en­tei­lee­kö nuorten nais­joh­ta­jien esi­merk­ki yh­teis­kun­nal­lis­ta muu­tos­ta myös mie­hil­lä?

Miehet ovat perinteisesti politiikassa johtaneet ja vaimot hoitaneet perheen. Kun nuoret naiset johtavat, he eivät lykkää lapsihaaveitaan edes vallan huipulla. Se ennakoi uudenlaista suhtautumista työn ja perheen yhdistämiseen, mistä hyötyvät kaikki, kirjoittaa Lännen Median Joonas Kuikka.

Naisministerien ja hallituspuolueiden puheenjohtajien viisikko on näyttänyt aivan uudenlaista esimerkkiä suomalaisen poliittisen vallan huipulla.

Kolme viidestä puheenjohtajasta on luopunut tai luopumassa väliaikaisesti ministeritehtävistään lapsen vuoksi kesken hallituskauden.

Keskustan Annika Saarikko ei ollut vielä puheenjohtaja saadessaan toisen poikansa vuonna 2019, mutta hän oli tiede- ja kulttuuriministeri.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.