Ilmastonmuutos: Ra­port­ti: Ete­lä-Suo­mes­sa lunta ja pak­ka­sia esiin­tyy jat­kos­sa yhä har­vem­min, poh­joi­ses­sa lu­mi­mää­rä voi jopa li­sään­tyä

Rakentaminen: Ter­veel­li­sem­piä ja tur­val­li­sem­pia ra­ken­nuk­sia luvassa - Oulussa aloi­te­taan ra­ken­nus­ter­veys­tee­man DI-kou­lu­tus

Myl­ly­tul­lis­sa K-mar­ke­tin te­rä­aseel­la uhaten ryös­tä­nyt kak­sik­ko paossa, Oulun poliisi antoi tun­to­mer­kit ja pyytää ylei­sö­vih­jei­tä

Molemmat olivat naamioituneet, toinen kasvomaskilla ja toinen huivilla.

Oulun Myllytullissa K-marketin sunnuntaina iltapäivällä ryöstänyt kaksikko pääsi pakoon saaliin kanssa, kertoo Oulun poliisi.

Naamioituneet tekijät uhkasivat henkilöstöä teräaseella ja saivat kassasta käteistä rahaa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eveliina Karjalainen.

Poliisi etsii törkeästä ryöstöstä epäiltyä kaksikkoa ja pyytää yleisöltä havaintoja ja vinkkejä tekijöihin liittyen.

Ryöstö tapahtui Puusepänkadulla sijaitsevassa marketissa kello 17.30 aikaan. Poliisi toivoo havaintoja kaksikosta ja heidän liikkeistään ennen ja jälkeen teon.

Toisella ryöstön tehneistä oli yllään mustat housut, musta Adidas-verryttelytakki jossa hihoissa valkoisia raitoja, punainen Adidas-lippalakki, aurinkolasit sekä kasvomaski. Jaloissaan hänellä oli Niken harmaat vapaa-ajan jalkineet.

Toisella etsityistä taas oli mustat housut, musta takki tai pitkähihainen paita, harmaa lippalakki, musta Nike Air-reppu ja valkoiset Adidas-lenkkarit. Kasvoillaan hän piti valkomustaa huivia.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen numeroon 0295 416 194.