Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Minulla on unelma, että jonakin päivänä ko­ti­kau­pun­ki­ni Oulu olisi kiin­nos­ta­va ke­sä­kau­pun­ki

Minulla on unelma. Että jonakin päivänä kotikaupunkini Oulu olisi kiinnostava kesäkaupunki. Että ihmiset tungeksisivat mansikoilta tuoksuvilla Oulun keskustan kauppatorilla, ja kaikkien entisten ympäristökuntien toreilla. Kuuntelisivat musisoivia katusoittajia, maleksisivat kuumilla kesäkaduilla ja istuskelisivat nautiskellen katukahviloissa.

Että siellä täällä olisi viihtyisiä terasseja, jonne helteen uuvuttamat kesäihmiset voisivat piipahtaa oluelle, siemaista ensimmäisen nautiskelevan hörppäyksen huurteisen lasin reunasta, katsella ohi käveleviä ruskettuneita sääriä…Että tämä Oulunkin kaupunki alkaisi joskus todella elää!

Minulla on unelma, ja uskon sen unelman toteutuvan. Sillä lopultakin tässä kaupungissa on alettu tajuta, mitä lomalainen lomaltaan vaatii.

Rytmimusiikin museo on vuosisadan matkailuidea, joka kiinnostaisi turisteja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.