Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Sosiaalinen media: Jaakko ja Niina Polon pa­ri­suh­de­huu­mo­ri kerää jopa mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja Ins­ta­gra­mis­sa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Miksi pos­ti­pal­ve­lu loisii mar­ke­tin etei­ses­sä?

Sunnuntain Kalevassa (2.1.) kerrotaan uutisia Postin palveluverkostosta.

Jatkossa postin henkilökohtaista palvelua haluava saa sitä Raksilan K-Citymarketissa tai Ruskon K-Citymarketissa, Tuiran posti kun lopetetaan Tuiran S-marketissa. Tuiralaiset voivat siis asioida joko kolmen kilometrin päässä Raksilassa tai viiden kilometrin päässä Ruskossa.

Tämä mylläys on jo tuttua Kiimingissä, jossa myös paikallinen S-market lopetti hoitamansa postin palvelut. Kiiminkiläinen saa postin henkilökohtaista palvelua seitsemän kilometrin päässä Jäälissä paikallisesta K-Supermarketista.

Täyden postipalvelun lopettamiset koskevat myös muita osuuskauppa Arinan ”maaseutukumppaneita” esimerkiksi Oulunsalossa ja Limingassa, joissa myös jonkinlaista postipalvelua jatkossa saa K-kauppaketjun kauppojen puolelta.

Nyttemmin Kiimingissäkin toimiva osuuskauppa on saanut aikaan kaupparakennuksen joutotilaan erilleen kaupan tiloista lokerikkorivistön postin lähetyksille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.