Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Mat­ka­sim­me 1 068 metriä Oulun kes­kus­tas­ta hau­taus­maal­le, jossa on yl­lät­tä­vän paljon elämää jopa uk­ko­sel­la – kaa­tu­nut hau­ta­ki­vi, päi­vä­kä­ve­li­jät sekä pa­ris­kun­nat tulivat vastaan ar­ki-il­ta­päi­vä­nä

Keskellä kaupunkia on rauhallinen keidas ja levon tyyssija. Oulun hautausmaa Intiössä tunnetaan hyvin hoidettuna ja historiallisena paikkana.

Virsta pallolta
Selja Soronen on ensimmäistä kesää Oulun hautausmaalla töissä. Hän pitää hautausmaan vanhoja hautakiviä ja -ristejä kiehtovan näköisinä.
Selja Soronen on ensimmäistä kesää Oulun hautausmaalla töissä. Hän pitää hautausmaan vanhoja hautakiviä ja -ristejä kiehtovan näköisinä.
Kuva: Teija Soini

On sateinen tiistai, ja olemme Oulun hautausmaan iäkkäiden kuusien jakamien hautarivien keskellä. Intiössä oleva hautausmaa on monelle oululaiselle tuttu paikka, monelle ehkä talvella ja myöhään syksyllä enemmän kuin kesällä, kun juhlaperinteiden mukaan edesmenneitä muistellaan.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.