Henkilöt: Ou­lu­lai­nen Henna Van­ha­nen on Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan, yöt hän työs­ken­te­lee OYSissa

Henkirikokset: Mies tuo­mit­tiin yli 10 vuo­dek­si van­keu­teen Kon­tin­kan­kaan taposta

Hoitojonot: Laki pa­kot­taa yö­vuo­ron lää­kä­rit päi­väk­si unille, mikä pa­hen­taa OYSin leik­kaus­sa­lien hen­ki­lös­tö­pu­laa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Maa­jouk­kue­mies soitti Kää­ri­jäl­le ja Sievi Futsal sai oman tun­nus­bii­sin – "Eikä se ole huono ol­len­kaan"

Rami Tirkkonen (edessä) voitti Sievi Futsalin riveissä kolme Suomen mestaruutta. Tässä hänen vastustajanaan Tervarien Henri Heikkilä kaudella 2012–2013.
Rami Tirkkonen (edessä) voitti Sievi Futsalin riveissä kolme Suomen mestaruutta. Tässä hänen vastustajanaan Tervarien Henri Heikkilä kaudella 2012–2013.
Kuva: Moilanen Jukka-Pekka

Sievi Futsalin liigajoukkueen maalitykki Rami Tirkkonen sai päähänpiston: Nyt tilataan Käärijältä tunnuskappale joukkueelle!

Puhelin käteen, soitto Käärijälle ja homma oli hetkessä sovittu. Kyllä, Käärijä tekee mielellään biisin juuri Sievi Futsalille.

Kun tunnusmusiikki oli valmis, Sievi Futsal -kappale alkoi heti soida joukkueen pukukopissa ja sitä käytettiin myös otteluiden sisääntulobiisinä.

Euroviisusuosikki Käärijä ja pohjoispohjalaisen pikkukunnan futsal-joukkue yhteistyössä, todellakin?

Tämä pitää paikkansa. Biisin video löytyy edelleen Youtubesta. Tosin kappaleen tekohetkellä elettiin syksyä 2015 ja Käärijä eli Jere Pöyhönen oli vasta 21-vuotias artistinalku, joka ei ollut vielä julkaissut yhtään virallista biisiä.

Yhteistyö oli kuitenkin luontevaa, sillä nivalalainen Tirkkonen ja vantaalainen Pöyhönen ovat serkkuja, jotka ovat lapsuudesta asti olleet koko ajan tekemisissä keskenään.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.