Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Luis­te­lu­kent­tiä val­mis­tuu Oulussa luis­te­lu­kun­toon vii­kon­lo­puk­si – il­ki­val­ta vii­väs­tyt­tää kent­tien avaa­mis­ta osalla alueis­ta

Luonnonjäiden luistelukenttiä valmistuu eri puolille Oulua viikonlopuksi, kertoo Oulun kaupunki.

Lauantaiksi valmistunevat Pateniemen urheilukeskuksen lisäkenttä, Castrenin urheilukeskuksen molemmat kaukalot, Niittyaron urheilukeskuksen luistelualue, Lintulan urheilukeskuksen kaukalot ja luistelualue sekä Maikkulan urheilukeskuksen kaukalo ja luistelualue.

Lisää luistelukenttiä saadaan kaupungin mukaan käyttöön ensi viikon aikana.

– Hyvä merkki luistelukenttien valmistumisesta jatkossa on se, että niille on sytytetty valot päälle, kaupunki muistuttaa.

Luistelemaan pääsee myös Kiimingissä, jossa käytössä ovat Jäälin Laivakankaan kenttä ja kaukalo sekä Kiimingin urheilukeskuksen kaukalo. Ylikiimingissä Vesalan kenttä valmistuu perjantain aikana ja kaukalo ja luistelualue ovat käytössä.

Haukiputaalla käytössä on kirkonkylän kaukalo. Myös Yli-Iin kaukalo sekä sen viereinen luistelualue ovat luistelukunnossa.

Luisteluolosuhteiden valmistuminen myöhästyy kuitenkin joillain alueilla ilkivallan vuoksi. Luistelukentillä on muun muassa ajettu autoilla. Liikuntapalvelut muistuttaa, että kentät tulee rauhoittaa jäädytystöille.