Oulun kaupunginjohtaja: Ky­syim­me seit­se­mäl­tä merk­ki­hen­ki­löl­tä, ai­ko­vat­ko he hakea Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­li­olo­ja uhmaten

Karkauspäivä: Ou­lu­lai­sen Annukka Määtän, 28, kakussa on vasta 7 kynt­ti­lää

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Lue Kalevan hen­ki­lö­ku­va Mikko Sal­mes­ta: Per­soo­na, joka jakaa mie­li­pi­tei­tä – kolme vuotta sitten saatu va­roi­tus hil­lit­si pa­him­pia yli­lyön­te­jä, muttei kaikkia

Oulun kaupunginjohtajan valinta lähestyy. Kaleva julkaisee taustajutut valinnan loppusuoralla olevista kolmesta ehdokkaasta. Juttu Päivi Laajalasta julkaistiin lauantaina ja Seppo Määtästä sunnuntaina.

Kaupunginjohtajakandidaatti, Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi on räiskyvä ja mielipiteitä jakava persoona.

Salmen hyvinä puolina pidetään idearikkautta sekä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Hän saa asioita eteenpäin, osaa motivoida ja innostaa ihmisiä ja on kiinnostava keskustelukumppani.

Visionääri on parhaimmillaan kehittäjänä ja sparraajana. Hän osaa kehua ja kiittää, kun aihetta on. Salmi osaa olla valloittava, avoin ja poliittisen taustansakin vuoksi lähellä kuntalaisia. Hän pystyy kaivamaan muista esiin vahvuuksia, joista ihminen ei itse ole ollut välttämättä edes tietoinen.

Mikko Salmi kuvattiin Kalevan kuvastudiossa. Sen, miten hän halusi kuvassa esiintyä, Mikko Salmi sai päättää itse, ilman kuvaajan ohjeistusta.
Mikko Salmi kuvattiin Kalevan kuvastudiossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.