Taivalkoski: Tai­val­kos­ken eronnut kun­nan­joh­ta­ja tie­dot­tees­saan Kun­ta­leh­des­sä: "Minuun is­tu­tet­tiin pelon siemen"

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Mainos: Kaleva Digin ke­sä­tar­jous: 17,90 € 3kk, vain tänään.

Li­min­gan­tul­lin ro­ko­tus­pis­teen au­ki­olo­ajat muut­tu­vat huh­ti­kuun alusta al­kaen – ro­ko­tuk­set Idea­par­kis­sa päät­ty­vät maa­lis­kuun lopussa

Limingantullin rokotuspiste on 1. huhtikuuta alkaen avoinna kolmena päivänä viikossa: keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–18 ja perjantaisin kello 8–16. Maaliskuun loppuun saakka Limingantullin rokotuspiste palvelee normaalisti maanantaista perjantaihin, tiedottaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut. Aukiolopäiviä vähennetään, sillä koronarokotusten kysyntä on laskenut.

Ideaparkissa koronarokotukset päättyvät maaliskuun lopussa, jonka jälkeen rokotustila ei ole enää käytettävissä. Koronarokotuksia on saatavilla Ideaparkissa 31. maaliskuuta asti keskiviikkoisin ja torstaisin kello 14–18.

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut seuraa tarkasti koronarokotteiden kysyntää. Hyvinvointipalveluilla on valmius lisätä rokotustoimintaa, mikäli tarve rokotuksille kasvaa tai tulee uusia rokotuskierroksia.