Kolumni: Kuulun siihen jouk­koon, jolla on useampi ko­ti­paik­ka­kun­ta

Kuvagalleria: Tuk­ki­lau­tal­la päin Iijoen pärs­kei­tä

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Li­min­gan­tul­lin ko­ro­na­ro­ko­tus­pis­teel­tä saa jat­kos­sa myös kol­man­sia ro­kot­tei­ta ilman ajan­va­raus­ta

Oulussa saa huomisesta torstaista alkaen myös kolmansia koronarokotuksia ilman ajanvarausta.

Oulun kaupunki tiedottaa, että Limingantullin rokotuspisteeltä saa torstaista 27. tammikuuta alkaen hakea ilman ajanvarausta kolmansia koronarokotuksia sekä voimakkaasti immuunipuutteisten neljänsiä rokotuksia.

Lisäksi rokotuspisteellä saa edelleen ilman ajanvarausta ensimmäisiä ja toisia rokoteannoksia. 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukseen tulee yhä varata aika.

Oulussa annetaan tällä hetkellä kolmansia rokoteannoksia yli 18-vuotiaille. Riskiryhmiin kuuluvat ja 60 vuotta täyttäneet saavat kolmannen rokotuksen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta. Riskiryhmiin kuulumattomilla 18–59-vuotiailla toisen ja kolmannen rokotuksen väli on 4–6 kuukautta. Tarkemmat ohjeistukset koronarokotuksista löytyvät Oulun kaupungin verkkosivuilta.

Limingantullin ilman ajanvarausta toimivat walk in -linjat ovat avoinna maanantaista perjantaihin. Maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin linjat ovat auki kello 8.30–15.30 ja keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10.30–17.30.

Ideaparkissa ensimmäisiä ja toisia rokotuksia saa ilman ajanvarausta keskiviikkoisin ja torstaisin kello 14–18. Muihin rokotuksiin tulee varata aika.