Taivalkoski: Tai­val­kos­ken eronnut kun­nan­joh­ta­ja tie­dot­tees­saan Kun­ta­leh­des­sä: "Minuun is­tu­tet­tiin pelon siemen"

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Mainos: Kaleva Digin ke­sä­tar­jous: 17,90 € 3kk, vain tänään.

Lapin po­lii­sin pää­siäi­nen sujui kii­rei­ses­ti – po­lii­si­lai­tok­sen teh­tä­vä­mää­rät pa­lan­neet koronaa edel­tä­väl­le tasolle

Poliisin pääsiäinen sujui Lapissa melko kiireisissä merkeissä ja ravintoloiden aukioloaikojen normalisoituminen sai paljon ihmisiä liikkeelle. Juopuneiden määrän lisääntymisestä aiheutui erilaisia häiriöitä ja rikoksia.

Poliisi myös valvoi liikennettä pääsiäisen ajan ja suoritti maastoliikennevalvontaa yhdessä Lapin Rajavartioston ja Tullin kanssa. Huumerattijuopumuksia paljastui pyhien aikana erityisesti Meri-Lapissa.

Kenttäpartioita ja tutkintaa työllistivät Rovaniemellä pyhinä erityisesti muutama nuorten keskuudessa tapahtunut väkivaltatilanne.

Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan, että tehtävämäärät ovat yleisesti ottaen nousussa kesää kohti mentäessä ja poliisilaitoksen tehtävämäärissä voidaankin sanoa palatun koronaa edeltävään aikaan.