Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lapin po­lii­sin pää­siäi­nen sujui kii­rei­ses­ti – po­lii­si­lai­tok­sen teh­tä­vä­mää­rät pa­lan­neet koronaa edel­tä­väl­le tasolle

Poliisin pääsiäinen sujui Lapissa melko kiireisissä merkeissä ja ravintoloiden aukioloaikojen normalisoituminen sai paljon ihmisiä liikkeelle. Juopuneiden määrän lisääntymisestä aiheutui erilaisia häiriöitä ja rikoksia.

Poliisi myös valvoi liikennettä pääsiäisen ajan ja suoritti maastoliikennevalvontaa yhdessä Lapin Rajavartioston ja Tullin kanssa. Huumerattijuopumuksia paljastui pyhien aikana erityisesti Meri-Lapissa.

Kenttäpartioita ja tutkintaa työllistivät Rovaniemellä pyhinä erityisesti muutama nuorten keskuudessa tapahtunut väkivaltatilanne.

Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan, että tehtävämäärät ovat yleisesti ottaen nousussa kesää kohti mentäessä ja poliisilaitoksen tehtävämäärissä voidaankin sanoa palatun koronaa edeltävään aikaan.