Linnan juhlat: Oulun teat­te­rin Alma Leh­mus­kal­lio tiesi heti, kenen luo­muk­seen haluaa pu­keu­tua

Laskettelu: Rus­ko­tun­tu­ril­la las­ke­tel­laan jo täyttä häkää – Köyk­ky­ris­sä odo­tel­laan vielä lunta ja pak­ka­sia

Joko luit tämän: Raa­tis­sa ko­mei­le­va pop­pe­li­veis­tos kärsi oman elä­män­sä met­su­rin ti­hu­työs­tä

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Lapin po­lii­sin pää­siäi­nen sujui kii­rei­ses­ti – po­lii­si­lai­tok­sen teh­tä­vä­mää­rät pa­lan­neet koronaa edel­tä­väl­le tasolle

Poliisin pääsiäinen sujui Lapissa melko kiireisissä merkeissä ja ravintoloiden aukioloaikojen normalisoituminen sai paljon ihmisiä liikkeelle. Juopuneiden määrän lisääntymisestä aiheutui erilaisia häiriöitä ja rikoksia.

Poliisi myös valvoi liikennettä pääsiäisen ajan ja suoritti maastoliikennevalvontaa yhdessä Lapin Rajavartioston ja Tullin kanssa. Huumerattijuopumuksia paljastui pyhien aikana erityisesti Meri-Lapissa.

Kenttäpartioita ja tutkintaa työllistivät Rovaniemellä pyhinä erityisesti muutama nuorten keskuudessa tapahtunut väkivaltatilanne.

Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan, että tehtävämäärät ovat yleisesti ottaen nousussa kesää kohti mentäessä ja poliisilaitoksen tehtävämäärissä voidaankin sanoa palatun koronaa edeltävään aikaan.