Sähkösavukkeet: Ou­lu­lai­sen kou­lu­po­lii­sin mukaan va­pe­bis­nek­sen ve­lan­pe­rin­tä on kuin huu­me­kau­pas­ta

Buhurt: Haar­nis­kat ko­li­se­vat ja kirveet hei­lu­vat Oulun kes­kus­tas­sa vii­kon­lop­pu­na

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Kuu­kau­den lu­ki­ja­ku­va: Pyö­rät­kin jää­tyi­vät kiinni ren­kais­taan Oulun Kar­ja­sil­lal­la – "Nyt pyörää ei ai­na­kaan va­ras­te­ta"

Oululaisen Veijo Pärssisen ottamassa kuvassa kiteytyy tammikuun tunnelma, vesikeli vaihtui nopeasti pakkaselle ja päinvastoin.

– Pyörien omistajat joutuivat varmaan miettimään, miten liikenteeseen tulee nyt lähdettyä, pohtii kuukauden kuvan ottaja.
– Pyörien omistajat joutuivat varmaan miettimään, miten liikenteeseen tulee nyt lähdettyä, pohtii kuukauden kuvan ottaja.
Kuva: Veijo Pärssinen

Oululaisen Veijo Pärssisen ottamassa kuvassa kiteytyy tammikuun tunnelma, vesikeli vaihtui nopeasti pakkaselle ja päinvastoin. Pärssisen kuva valittiin Kalevan tammikuun lukijakuvaksi.

– Olin lähdössä kimpsut ja kampsut niskassa bussiasemalle ja sieltä laskettelureissulle,  kun huomasin, etteivät pyörät kyllä lähde liikkeelle tämän taloyhtiön edestä, kertoo Karjasillalla asuva Pärssinen.

Hän nappasi kuvan tilanteesta ja jakoi sen Instagramissa.

– Kuvassa on kaverinikin pyörä. Kaveri vastasi Instagramissa, ettei hänen pyöräänsä ainakaan nyt varasteta, Pärssinen naurahtaa.

Kuukauden kuvan ottaja tiiraa ikkunastaan, että kuvassa olevat pyörät ovat yhä jäässä kiinni. Plusasteita pitäisi olla kunnolla, että menopelit irtoaisivat jään alta.

Pärssinen ottaa kuvia kännykällään arjessa olevista tilanteista, mitään varsinaisia kuvausreissuja hän ei erikseen tee.

– Jos olen kavereiden kanssa menossa, kuvia tulee otettua.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.