Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Kui­vas­ran­nan Salen lo­pet­taa ke­vääl­lä – Osuus­kaup­pa Arina yh­dis­tää toi­min­nan Ri­ta­har­juun tu­le­vaan uuteen S-mar­ke­tiin

Osuuskauppa Arina yhdistää Sale Kuivasrannan uuteen keväällä avattavaan S-market Ritaharjuun. S-marketin yhteyteen avataan myös polttoaineasema sekä autopesula.

Arinan mukaan kasvavalle Ritaharjun alueelle kaivattu jo pitkään suurempaa myymälää. Osuuskauppa kertoo tiedotteessaan, ettei nykyisen Sale-myymälän kapasiteetti ei riitä alueen asukkaiden palvelemiseen tai mahdollista kiinteistön tai palveluiden laajentamista.

– Osuuskauppana tehtävämme on pitää palvelutarjonta alueen kehityksen kelkassa. Uuden Ritaharjun myymälän myötä asukkaiden arki helpottuu entistä kattavammilla palveluilla ja S-marketin runsailla valikoimilla, Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen kommentoi tiedotteessa.

Kuivasrannan Sale toimii, kunnes uusi S-market valmistuu. Arinan mukaan pandemia tuo haasteita suunnitteluun ja hankintoihin, eivätkä Salen lopetus- ja uuden S-marketin avausaikataulut ole vielä selvillä.

Kuivasjärven Sale-myymälä jatkaa osuuskaupan mukaan toimintaansa uuden yksikön avauksesta huolimatta.