Pekingin olympialaiset: Katso ki­saoh­jel­ma tästä

SSAB: Raa­hes­sa saatiin kai­vat­tu päätös: te­räs­teh­das jatkaa

Köy­käi­nen deit­tioh­jel­ma kes­kit­tyy ivaa­mi­seen ja opet­taa, mil­lais­ta pro­fii­li­ku­vaa tref­fi­si­vus­tol­le ei ai­na­kaan kannata laittaa


28-vuotias Faryn (keskellä) etsii sopivaa deittiseuraa kotisohvalta käsin äitinsä ja parhaan ystävänsä kanssa.
28-vuotias Faryn (keskellä) etsii sopivaa deittiseuraa kotisohvalta käsin äitinsä ja parhaan ystävänsä kanssa.

Date Night

★ En löydä oikeaa ikinä! parahtaa yksi deittiseuraa hakevista australialaisessa tosi-tv-sarjassa. Tuska saattaa olla aito, mutta tapa, jolla sarjassa potentiaalista kumppania etsitään, on raadollinen.

Joukko eri-ikäisiä ihmisiä istuu kotisohvallaan, käyttää deittisovellusta arvostellen ja pilkaten treffiehdokkaita ystäviensä ja läheistensä kanssa. Kun kuva miellyttää ja mielenkiinnon kohteet ovat samansuuntaiset, pyyhkäistään sovelluksessa oikealle, joka tarkoittaa kyllä. Jos vastapuolikin pyyhkäisee kyllä, se on osuma, ja kenties päästään treffeille.

Ensimmäisessä jaksossa tavataan seuraa etsivät Faryn, 28, viinistä ja vedonlyönnistä pitävä Lyndal, 47, hauskanpitoa rakastava Ben, 30, ja scifin ystävä Jason, 23.

Faryn etsii mukavaa, omaperäistä miestä. Takana on kaksi pitkää suhdetta, mutta sen jälkeen ei ole oikein onnistunut. Suhteen etsimisessä häntä auttavat äiti ja paras ystävätär. Tiukan valintakierroksen jälkeen kelpuutetaan kaksi miestä. Toisen kanssa hän käy treffeillä, joiden sujumista pääsee myös seuraamaan. Kohtaaminen ei kuitenkaan suju ilman aivan kuin Faryn oli kuvitellut.

Kehuskelu herättää epäilykset

Onhan tämmöistä tosi-tv:ssä nähty, mutta kovin köykäisiltä viihteen ainekset silti ensimmäisen jakson perusteella tuntuvat, varsinkin, jos ollaan tosimielellä liikkeellä.

Ohjelman keskeisin anti taitaa olla se, millaista profiilikuvaa treffisivustolle ei ainakaan kannata laittaa: aurinkolasit tai kasvojen häivyttäminen eivät ole kovassa huudossa, sillä persoonallisuuden pitäisi näkyä myös kuvasta. Liika kehuskelu ja kaikenlainen pullistelu puolestaan ovat epäilyttäviä.

Yle Areena 3.7. alkaen