Kolumni: Se tärsky oli lo­pet­taa pyö­räi­lyn al­kuun­sa, mutta toisin kävi

Tilaajille

Ko­tiin­kul­je­tus maksaa ra­vin­to­lal­le jopa 30 pro­sent­tia ruuan myyn­ti­hin­nas­ta – "On päiviä, joina ra­vin­to­la ei tuota mitään"

Rovaniemeläinen yrittäjä korostaa, että paikallista ravintolaa voi auttaa parhaiten noutamalla ruuan itse.

Ruuan kotiinkuljetuspalvelut käyvät ravintoloille kalliiksi, sanoo Rovaniemellä kolmessa Subway-ravintolassa yrittäjänä toimiva Risto Roivainen.

Kun asiakas tilaa ruokaa esimerkiksi Wolt- tai Foodora-palvelun kautta, hän maksaa toimituksesta kuljetusmaksun. Roivainen arvelee, että moni ei tiedä, että palvelu perii lisäksi maksun ravintoloitsijalta.