Luitko jo tämän: Suo­ma­lais­sa­tel­liit­ti pal­jas­ti kym­me­niä ve­nä­läis­ten asemia Uk­rai­nan sodassa

Pääkirjoitus : Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja­haun saldo on nolo

Tilaajille

Kokonsa puo­les­ta kelpo kolmio Möl­jän­sil­lan lä­hei­syy­des­sä

Satamarannan Maininki valmistuu täydentämään Kraanan korttelia. Merellisyys on alueella läsnä, mutta salmimaisemaa ei ole tarjolla.

Punaiset yksityiskohdat elävöittävät Satamarannan Mainingin vaaleita betonielementtijulkisivuja. Talossa on 39 huoneistoa.
Punaiset yksityiskohdat elävöittävät Satamarannan Mainingin vaaleita betonielementtijulkisivuja. Talossa on 39 huoneistoa.
Kuva: SRV Rakennus Oy

Asunto Oy Satamarannan Maininki. SRV Rakennus Oy. Suunnittelu Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy. Asunto C13, 3h+kt+s, 76,5 neliötä. Mh. 122 421 euroa (vh. 291 990 euroa).

Kraanan kortteli Möljänsillan välittömässä läheisyydessä tunnetaan eritoten 16-kerroksisesta As Oy Satamarannan Mastosta. Maamerkkitornin kaverina korttelissa on viisi muutakin taloa, joista kaksi pohjoiskulmassa sijaitsevaa ovat TA-Yhtiöiden syksyllä 2020 valmistuneita vuokrataloja. Muut kolme ovat SRV:n rakennuttamia yhtiöitä, joista ensimmäinen eli Ruori on valmis ja toisen, Jahdin, on tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2022. Se esiteltiin tällä palstalla reilu vuosi sitten.