Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Peruskoulut: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Työtaistelut: Kevään lak­ko­su­man taus­tal­ta löy­ty­vät neu­vot­te­lu­jär­jes­tel­män muutos, inf­laa­tio ja ki­ky-so­pi­muk­sen kaiut

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kokkaa kuin kok­kai­sit Kek­ko­sel­le: kalaa ja kar­pa­lo­kak­kua – Urho "Känä" Kek­ko­nen toimi nuorena ka­la­po­ru­kan sop­pa­vah­ti­na ja uudisti sit­tem­min linnan ateriat

Kala, kotimaiset kasvikset ja marjat maistuivat presidentti Urho Kekkoselle läpi elämän. UKK:n inspiroima neljän ruokalajin ateria kelpaa pyhäpöytäänkin.

Presidentti Urho Kekkonen kiinnittää neilikkaa Neuvostoliiton presidentin Leonid Brežnevin rintaan juhlalounaalla syksyllä 1961. Oikealla Sylvi Kekkonen. Kuva: Kauko Kanerva / Museovirasto.
Presidentti Urho Kekkonen kiinnittää neilikkaa Neuvostoliiton presidentin Leonid Brežnevin rintaan juhlalounaalla syksyllä 1961. Oikealla Sylvi Kekkonen. Kuva: Kauko Kanerva / Museovirasto.

Pielavedellä syntynyt ja Kajaaniin oppikoululaisena muuttanut Urho Kaleva Kekkonen (1900–1986) vaali nuoruutensa makumuistoja koko elämänsä ajan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.