Reportaasi: Maail­man vaa­ral­li­sin vessa, ren­gas­rik­ko­ja ja odot­ta­ma­ton il­ma­len­to – hyppää kyytiin ja lähde ko­ke­maan, mil­lais­ta on ajaa läs­ki­pyö­räl­lä Kor­va­tun­tu­ril­le

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Kissa jäi jumiin seinän sisälle Vaa­las­sa – pe­las­tus­lai­tos joutui pur­ka­maan osan sei­näs­tä

Kainuun pelastuslaitos sai hälytyksen pelastamaan väliseinään mennyttä kissaa Vaalassa keskiviikkoiltana hieman ennen kello kuutta. Omistaja hälytti pelastuslaitoksen paikalle, koska ei ollut saanut kissaa pois itse.

Pelastuslaitos joutui purkamaan hieman talon ulkovuorauslautoja, että kissa saatiin ulos eteisen ja autotallin välisestä seinästä. Seinää kannattavien tolppien väliin jäänyt kissa saatiin ulos hyväkuntoisena.

Kainuun pelastuslaitoksella ei ole tietoa, miten kissa oli päässyt seinän sisään. Päivystävän palomestarin mukaan eläinpelastustehtäviä tapahtuu silloin tällöin, mutta pelastuslaitosta ei juurikaan hälytetä purkamaan seinää eläinten päästämiseksi ulos.