Käräjäoikeus: Ran­ta­ka­dun tu­li­pa­lo­jen sy­tyt­tä­jäk­si epäilty mies van­git­tiin Oulussa

Energiantuotanto: Ener­gia­jä­tit suun­nit­te­le­vat pump­pu­voi­ma­loi­ta tois­ten­sa naa­pu­riin Ke­mi­jär­vel­lä

Luitko jo tämän: Kah­dek­san kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ha­ke­vat­ko he Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kolumni
Tilaajille

Kes­kus­ta­kam­puk­sel­la luodaan Oulun tu­le­vai­suut­ta – Yli­opis­ton kes­kei­nen si­jain­ti vah­vis­tai­si mai­net­ta kou­lu­kau­pun­ki­na

Oulu

"Kampuksen sijoittaminen Oulun sykkivään keskustaan on vetovoimateko, joka muuttaa Oulun todelliseksi yliopistokaupungiksi, jossa opiskelijat viihtyvät ja näkyvät niin arjessa kuin juhlassakin."

Liisa Jaakonsaari on Oulun yliopiston hallituksen varapuheenjohtaja ja Sakari Kallo on Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja.
Liisa Jaakonsaari on Oulun yliopiston hallituksen varapuheenjohtaja ja Sakari Kallo on Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja.
Kuva: Juha Sarkkinen

Mitkä ovat kaupunkien tai kansakuntien historiassa sellaisia hetkiä, jolloin tehdään ratkaisevia päätöksiä? Reilut 60 vuotta sitten perustettu Oulun yliopisto on mahdollistanut korkeakoulutuksen monille Pohjois-Suomen sukupolville. Opiskelemalla on toteutettu henkilökohtaisia unelmia ja samalla parannettu koko pohjoisen Suomen osaamis- ja elintasoa. Tänä päivänä Oulun menestys perustuu korkeaan osaamiseen ja yrittäjyyteen.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.