Sähkösavukkeet: Ou­lu­lai­sen kou­lu­po­lii­sin mukaan va­pe­bis­nek­sen ve­lan­pe­rin­tä on kuin huu­me­kau­pas­ta

Buhurt: Haar­nis­kat ko­li­se­vat ja kirveet hei­lu­vat Oulun kes­kus­tas­sa vii­kon­lop­pu­na

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kerro meille: Miltä tuntuu maksaa entistä enemmän entistä vä­hem­mäs­tä?

Luulit ostaneesi puolen kilon kahvipaketin, mutta pakettia tarkemmin tarkastellessasi huomaat, että kahvia onkin paketissa vain 450 grammaa. Ja hinta – se ei ole tietysti yhtään halvempi kun se olisi ollut siinä puolen kilon paketissa. Ettei paketin hinta olisi peräti noussutkin siitä, mitä se maksoi viimeksi?

Missä kaikissa tuotteissa olet kaupassa käydessäsi törmännyt vastaavanlaiseen tilanteeseen, eli pakkauksen koon pienenemiseen ja niin, että tuote maksaa saman verran tai enemmän kuin isompana pakkauksena ollessaan? Kerro meille esimerkkejä havainnoistasi, sillä Kaleva on tekemässä aiheesta juttua.

Mitä ajatuksia mielessäsi on herännyt, kun olet maksanut entistä enemmän entistä vähemmästä? Kerro myös, oletko muuttanut jollain lailla ostotottumuksiasi tai kulutuskäyttäytymistäsi tämän takia.

Kerro kommenttiosiossa, oletko havainnut pakkausten pienenemistä tai miten olet muuttanut kulutuskäyttäytymistäsi. Voit myös lähettää kommenttisi sähköpostitse osoitteeseen riitta.taulavuori@kaleva.fi.