Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kata pik­ku­jou­lui­hin runsas na­pos­te­lu­pöy­tä hur­maa­vis­ta sor­mi­syö­tä­vis­tä – käytä pohjina leipiä, juus­to­kup­pe­ja ja po­len­taa

Sormiruoka on mukavaa naposteltavaa pikkujouluissa. Juhlapöydästä saat kiinnostavan valmistamalla useita erilaisia pohjia ja täytteitä ja sekoittelemalla niitä keskenään. Kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia makupareja.

Kuhatartar maistuu erityisen maukkaalta maltaisen saaristolaisleivän päällä. Saaristolaisleipä tehdään itse.
Kuhatartar maistuu erityisen maukkaalta maltaisen saaristolaisleivän päällä. Saaristolaisleipä tehdään itse.
Kuva: Harri Kuittinen

Sormisyötävien pohjina toimivat saaristolais-, paahto- ja näkkileivät, cheddarjuustosta tehdyt kupit sekä punajuuripolenta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.