Talous: Stora Ensolla his­to­rial­li­nen huip­pu­vuo­si tu­lok­sen­teos­sa – yhtiö eh­dot­taa isoja osin­ko­ja

Oikeus: Raa­he­lais­mies sai syyt­teet mur­has­ta ja vii­des­tä murhan yri­tyk­ses­tä

Luitko jo tämän: Oulu suo­sit­te­lee ui­ma­hou­su­jen käyttöä – Osa kun­nis­ta kieltää ui­ma­short­sit ko­ko­naan

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Käsitys nuorten kyvystä suo­riu­tua di­gi­ai­kaa hal­lit­se­vas­ta so­vel­lus­ten ja lait­tei­den vii­da­kos­ta ei pidä täysin paik­kaan­sa – ky­syim­me ou­lu­lai­sil­ta nuo­ril­ta heidän aja­tuk­siaan di­gi­tues­ta

Valtiovarainministeriön ja digi- ja väestötietoviraston suorittamassa digikartoituksessa huomattiin, että myös nuoret diginatiivit tarvitsevat toisinaan tukea etenkin digitaalisten viranomaispalveluiden käytössä.

Pohjois-Pohjanmaan digitukihanke on osa valtakunnallista valtiovarainministeriön rahoittamaa ja digi- ja väestötietoviraston koordinoimaa digitukihankekokonaisuutta, jossa pyritään parantamaan suomalaisten digitaitoja. Hanke ei itsessään tarjoa digitukipalveluita, vaan sen päämääränä on auttaa palveluntarjoajia saamaan digituki lähemmäs käyttäjiä.

Kampanjan kohderyhmänä ovat nuoret digituen tarvitsijat. Palveluntarjoajat voivat tuoda esille omia digituen palveluitaan ja viestiä nuorille digituesta kampanjan aikana.

– Toimimme yhteistyössä esimerkiksi kuntien ja kaupunkien kanssa. Haluamme tehdä digituen ja sen palveluiden monipuolisuuden tunnetuksi niille, jotka sitä tarvitsevat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.