Luitko jo tämän: Bus­si­kus­kit eivät aina pääse tau­ko­ti­loi­hin ves­saan, osa joutuu käymään tar­peil­laan met­säs­sä

koti-kaleva: Ihana jo­kai­se­na vuo­den­ai­ka­na – puu­ta­lo­yh­tiön ai­nut­laa­tui­suus hurmasi ou­lu­lais­per­heen

Mielipiteet: Tuu­li­voi­ma­ra­ken­ta­mi­nen otet­ta­va vah­vem­min sään­te­lyn piiriin

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Kan­sain­vä­li­sen po­li­tii­kan konkari Kalevi Holsti näkee vaisun lännen roh­kais­seen Putinia Uk­rai­na-pää­tök­siin – Ex-ul­ko­mi­nis­te­rin Rudolf Holstin poika yl­lät­tyi Suomen no­peas­ta Na­to-haus­ta

Kanadassa elämäntyönsä tehnyt emeritusprofessori arvioi, että jos Vladimir Putin saa hallintaansa Ukrainan Donbassin ja maan eteläosat, hän voi pyrkiä ottamaan myöhemmin lopun Ukrainasta.

Kalevi Holsti on asunut ja työskennellyt Kanadassa 60 vuoden ajan. Holstin perhe muutti talvisodan jälkeen Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin, missä Kalevin isä Rudolf Holsti sai työpaikan vierailevana professorina. Kalevista ja hänen veljestään Olavista tuli tunnettuja kansainvälisen politiikan professoreita.
Kalevi Holsti on asunut ja työskennellyt Kanadassa 60 vuoden ajan. Holstin perhe muutti talvisodan jälkeen Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin, missä Kalevin isä Rudolf Holsti sai työpaikan vierailevana professorina.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla