Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kan­na­bis­yh­dis­tyk­sen uusi pu­heen­joh­ta­ja, ro­va­nie­me­läi­nen Mika Luo­ma-aho haluaa huu­maus­ai­ne­po­li­tii­kan vaa­li­kes­kus­te­luun: "Kiel­to­la­ki on täysin epä­on­nis­tu­nut ta­voit­teis­saan"

Mika Luoma-ahon oma suhde kannabikseen on lääkinnällinen. Hän kertoo kärsivänsä migreenistä ja aavesäryistä, joihin yrtti on tuonut avun.

Lapin yliopiston politiikkatieteiden yliopistonlehtori, filosofian tohtori Mika Luoma-aho, 50, tutustui Suomen kannabisyhdistyksen toimintaan ja jäsenistöön viitisen vuotta sitten.

Tuolloin Luoma-aho teki Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimusta kansalaistottelemattomuudesta. Kannabiksen laittomuus tekee jokaisesta käyttäjästä lainrikkojan, reseptipotilaat pois lukien.

Luoma-ahon oma suhde kannabikseen on lääkinnällinen. Hän kertoo puhelinhaastattelussa kärsivänsä migreenistä ja aavesäryistä, joihin yrtti on tuonut avun.

– Minulla on korkea reisiamputaatio.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.