Syömässä: Uudenkadun Rump N Ribsin hii­lig­ril­lis­tä tarjoillaan monenlaista lihaa

Rump N Ribsin nimikkoannos sisältää valikoiman talon tarjonnasta. Tällä kertaa lautaselle on koottu picanhapaloja, kanaa sekä lammasta. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 24.11.2018 10:37
Maija Pylväs

Uudellekadulle tänä syksynä avautuneen uuden ravintolan, Rump N Ribsin ruokalistalta löytyy valinnanvaraa: pihviä, kalaa, hampurilaista, keittoa, salaattiannoksiakin. Kuten ravintolan nimikin jo kertoo, pääosassa ovat erilaiset lihat, joista paikan erikoisuutena tarjoillaan picanhaa. Picanha on nautaa ja kyseessä on "rump steak" eli suomeksi pala naudan kankkua.

– Erityisesti picanha ja ribsit ovat saaneet kehuja asiakkailtamme. Kaikki lihat paistetaan Churrasco-hiiligrillissä, joka on ehkä ainoa Oulussa, paikan toinen omistaja Vishnu Sharma

Kalen! testiin pääsee ravintolan nimikkoannos, Rump N Ribs -lautanen, joka sisältää valikoiman talon tarjonnasta. Tällä kertaa lautaselle on koottu picanhapaloja, kanaa sekä lammasta. Lihat tarjoillaan raastesalaatin sekä talon salsakastikkeen kera. Sharman suosittelemalle picanhalle on suuret odotukset, jotka täyttyvät: liha maistuu todella hyvältä salsan kera.

Menussa on myös perinteisempiä juttuja, kuten lammashampurilainen halloumijuustolla ja yrttimajoneesilla. Lisukevaihtoehdoista bataattiranskalaiset ovat tässä paikassa tarpeeksi rapeita. Jälkiruokavalikoimasta löytyy muun muassa talon suklaakakku, joka tarjoillaan suklaaseen sopivan kaviaarikarpalokastikkeen kera.

Miljöönä Rump N Ribs on tyylikäs ja tunnelmallinen. Asiakaspaikkoja löytyy noin 49.

Vishnu Sarma on toisena omistajana myös Oulun keskustan kahdessa nepalilaisessa ravintolassa: Oulun Kathmandussa ja Saurahassa.

– Rump N Ribsiiin haluttiin uudenlaista ruokaa ja tunnelmaa. Jotain, mitä Oulussa ei vielä tällä hetkellä ole tarjolla. Ravintolamme tarjoaa mahdollisuuden rentoon illastamiseen uuden ruokakokemuksen parissa.

Nepalista Suomeen 13 vuotta sitten muuttanut Sharma opiskeli alun perin insinööriksi, mutta mielessä oli jo opiskeluaikana oman yrityksen perustaminen yhdessä toisen omistajan, Ravi Thapan kanssa. Nyt ravintolat työllistävät niin, että töitä saa paiskia joka päivä aamusta iltaan. Toistaiseksi Rump N Ribs toimii iltaravintolana: ovet aukeavat neljältä iltapäivällä.

– Ehkä tulevaisuudessa tarjoamme myös lounasta, Sharma suunnittelee.

Rump N Ribs

Missä: Uusikatu 17–18

Mitä: Pihviä, kalaa, hampurilaista, keittoa, salaattiannoksiakin.

Avoinna: Joka päivä klo 16–22

MAINOS

Kommentoi

Hauska lukea kommentteja, kun näyttää että tosi monen lempiruoka on mahdollsimman paljon halvalla. Suosittelen testaamaan joskus ihan vaihtelun vuoksi vähän laadukkaampia annoksia kuin 5e maksavan 2kg painavan kebabpötkön mättäämistä. Vaikka annoskoot olisi pienemmät niin makuelämys saattaa hämmästyttää. Itse aion ainakin käydä ehdottomasti testaamassa tämän paikan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

17 euroa jauhelihapökylästä ja muutamasta muusta palasta kanaa ja lammasta ja vähän rehuja? Onpa hienoa. Taidan mennä pizzalle tai kebapille..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ostan Lidlistä euron lenkkipakkauksen ja vedän kylmiltään naamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikähän känkyn facebook sivujen ylläpitäjällä on kyseistä yritystä vastaan kun joka foorumilla haukkuu ilman että on edes koskaan ollut asiakkaana? Vai oletko kenties ollut? Antti vastaustasi odotellaan. Nimittäin omissa kokemuksissa ei ole ollut haukkumista ruuasta.
Toki ei pärjää syö eurolla kilo paikoille.
Maussa voittaa monen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt oikeamieliset joukolla tuomitsemaan tämä ilmastovastuuttomuus. Ei kai sentää sinne henkilöautolla mennä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko ravintola kahta puolta Uuttakatu, ku osoite on Uusikatu 17-18 ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äijäruoka taitaa pitää pintansa näillä leveyksillä?
Kuva olisi ollut hyvä myös kalaruuasta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koska ruoka pitää oikeasti valmistaa eikä vaan kaivaa pakasteesta ja käyttää hetken grillissä jotta saa vähän karsinogeenejä pintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästäkin näkee, kuinka älytön kiire on kaikessa. Puuhiiligrillin kanssa pitää olla kärsivällinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis sopii vain joutoväelle. Ei työssäkäyvä jouda odottelemaan ruokaa. Jos ei ruoka tule nokan eteen viidessä minuutissa ja ole mahassa viidessätoista, niin jossakin on vikaa ja pahasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sovi lounaspaikaksi. Hyvää ruokaa syödään mieluiten tunteja ja siitä nautitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et ole koskaan tainnut käydä oikeassa ravintolassa, kun viidessä minuutissa pitää ruoka saada pöytään? Taidat itse olla tuota joutoväkeä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

" Toinen on ”yhden ajatuksen -syndrooma”: siinä ihminen on niin tarrautunut johonkin kantaan (usein ajasta jäljessä olev... Lue lisää...
Hihiii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image