Krematorio: Oulun vai­na­jat kul­je­te­taan tuh­kat­ta­vak­si viiteen eri kau­pun­kiin koko kesän ajan

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Luitko jo tämän: Ju­na­lip­pu voi maksaa mo­nin­ker­tai­sen hinnan, jos matkan varaa viime tin­gas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Kaksi hen­ki­löä jäi kiinni polt­to­öl­jyn anas­ta­mi­ses­ta Ter­vo­las­sa – päih­ty­neen kul­jet­ta­jan ta­ka­pen­kil­tä löytyi 200 litran öl­jy­ka­nis­te­ri

Tervolassa jäi rattijuopumuksen yhteydessä kiinni kaksikko, joka oli hetkeä aiemmin anastanut polttoöljyä, kertoo Lapin poliisilaitos.

Poliisipartio huomasi Tervolassa nelostiellä poliisille entuudestaan tutun henkilöauton ja kääntyi sen perään. Ajoneuvo pysähtyikin äkisti nelostielle ja sen kuljettajan paikalta tuli ulos nainen. Apukuljettajan puolelta tuli ulos mies. Mies ja nainen alkoivat väittelemään kiivaasti. Molemmat osoittautuivat poliisin entuudestaan tuntemiksi.

Väittelyn syyksi selvisi henkilöauton takapenkillä oleva noin 200 litran kanisteri polttoöljyä, jossa ei ollut kunnollista kantta päällä. Polttoöljyä oli levinnyt ajoneuvon sisätiloihin äkkijarrutuksen seurauksena.

Naisella ei ole ajo-oikeutta ja tämä oli käytökseltään sekava ja uninen. Naisen puhallustulos oli nolla ja hän kieltäytyi huumausainepikatestistä. Poliisi käytti tämän verikokeissa epäillyn rattijuopumuksen vuoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.