Pääkirjoitus: "Kolmen päivän so­das­ta" Uk­rai­nas­ta voi tulla jopa vuosien mit­tai­nen, koska raa­ka­lais­mais­ta hyök­kää­jää ei voi palkita alue­luo­vu­tuk­sil­la

Historia: Näin eteni Oulun tu­hoi­sin kau­pun­ki­pa­lo tasan 200 vuotta sitten

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Kaksi autoa kolaroi ris­teyk­ses­sä Kuu­sa­mon Käy­läs­sä – useita ihmisiä tar­kas­tet­ta­vak­si

Kaksi henkilöautoa kolaroi puoli neljän aikaan lauantai-iltapäivällä Kuusamon Käylässä Sallantien, Liikasenvaarantien ja Räväntien risteyksessä. Toinen auto törmäsi nokallaan toisen auton kylkeen.

Poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että Liikasenvaarantieltä tullut ja Räväntielle menossa ollut auto ei ollut väistänyt Sallantien suunnasta pohjoiseen menossa ollutta ajoneuvoa. Liikasenvaarantieltä tulevilla on paikalla väistämisvelvollisuus.

Poliisi kertoo, että Liikasenvaarantieltä tulleessa autossa on ollut kyydissä neljä henkilöä, toisessa yksi. Pahemmin loukkaantuneet ihmiset ovat autossa, jossa oli neljä henkilöä. Vammojen laadusta ei tarkempaa tietoa.

Poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, ettei kolarista käynyt kuolonuhreja. Useampia henkilöitä on viety tarkastettavaksi.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos ohjasi paikalla liikennettä, putsasi lasinsiruja ympäristöstä ja imeytti autoista valuneita pakkasnesteitä. ­Pelastuslaitoksen tietojen mukaan onnettomuuteen joutuneet autot eivät ajaneet ylinopeutta.

Yksi tien kaista oli suljettuna noin puolentoista tunnin ajan kolarin vuoksi.