ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Kah­vi­ko­neen rous­ku­tus työ­pai­kan tau­ko­huo­nees­sa voi kuu­los­taa ki­val­ta, mutta onkohan tämä sit­ten­kään paras keino saada väki pa­laa­maan kont­to­ril­le

Ihan kuin olisi huippuravintolalla varustetussa, silmäkarkkia tarjoavassa taidemuseossa. Tilaa on myös jooga- ja lemmikkihuoneille. Palavereita pidetään aamupalapöydän ääressä, ja oman työpisteen voi valita kotoisaa olohuonetta muistuttavasta kerroksesta. Kahvikone rouskuttaa taukotilassa lähipaahtimon pavuista kupposen verran kuumaa, ja sitä odotellessa ehtii rupatella mukavia muiden paikalle sattuneiden kanssa.

Toimisto ei ole mielikuvituksen tuotetta. Helsingin Sanomat esitteli äskettäin tällaista Espoossa sijaitsevaa pörssiyhtiö Fiskars Groupin pääkonttoria. Jutussa oli kyse siitä, miten työntekijöitä houkutellaan takaisin läsnätyöhön.

Koronapandemia viimeistään teki etätyön yleiseksi tieto- ja asiantuntijatehtävissä.

Ennen koronaa etätyöskentely saatettiin nähdä joissain paikoissa niin poikkeuksellisena, että työntekijä hädin tuskin tohti ehdottaa, voisiko hän olla oman arkensa helpottamiseksi etänä silloin tällöin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.