Janne Kuok­ka­sel­la vah­vis­tu­nut Kärpät kohtaa vii­mei­ses­sä har­joi­tus­pe­lis­sään KalPan – Kaleva näyttää ottelun suorana ti­laa­jil­leen

KalPa saapuu Raksilaan toisen kerran kahden viikon sisään. Kärpät voitti edellisen harjoitusottelun lukemin 4-2.

Mika Pyörälä löysi nopeasti yhteiset kemiat Cody Kunykin ja Jesse Puljujärven kanssa. Kärppien ykkösketjun meno on ollut kaukalossa lähes ylivoimaista.
Mika Pyörälä löysi nopeasti yhteiset kemiat Cody Kunykin ja Jesse Puljujärven kanssa. Kärppien ykkösketjun meno on ollut kaukalossa lähes ylivoimaista.
Kuva: Moilanen Jukka-Pekka

Kärpät valmistautuu tulevaan liigakauteen kohtaamalla tiistaina kotonaan KalPan. Joukkueet iskivät yhteen harjoitusottelussa Oulussa 9. syyskuuta. Kärpät voitti tuon ottelun 4-2 vahvan avauserän turvin, kun Jesse Puljujärvi osui sekä ylivoimalla että tasaviisikoin. KalPa saapui viimeksi Ouluun repaleisella kokoonpanolla, mutta huomenna kuopiolaisnippu hakee revanssia lähes parhaalla miehistöllään.

– Oli meille onni onnettomuudessa, kun KalPa tarvitsi vastustajaa ja kysyi meitä. Meillä olisi muuten ollut treeniviikko edessä, Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner kertoo.

Kärpät hioi joukkuehenkeään viime viikolla Virroilla, kun se kohtasi TPS:n kahteen otteeseen. Ensimmäinen ottelu päättyi Kärppien 2-1 voittoon jatkojalla ja toisen pelin oululaiset veivät 5-1 lukemin.

Mannerin mukaan reissu oli omiaan vahvistamaan joukkueen yhteistä tarinaa.

– Se oli huikea viikonloppu. Olimme leirikeskuksessa kuin lintukodossa omissa mökeissämme ja toisen pelin jälkeen saunoimme. Liikunnan lisäksi saimme kemiaa, joka on joukkuelajeissa korvaamatonta.

Aku Rädyn loukkaantuminen pakotti Kärpät reagoimaan siirtomarkkinoilla. New Jersey Devilsin sopimuspelaaja Janne Kuokkanen palaa tuttuun seuraan marraskuun maaottelutaukoon asti kattavalla lainasopimuksella. 22-vuotias Kiekko-Laserin kasvatti onkin yksi KalPa-ottelun mielenkiintoisimmista seurattavista pelaajista.

– Hän pelaa kolmosketjussa Tino Metsävainion ja Radek Koblizekin kanssa, Manner paljastaa.

Kaleva Live näyttää ottelun suorana tilaajilleen. Ottelun pääsee näkemään myös euron tutustumistilausmaksua vastaan.
Selostettu striimi käynnistyy pelin ennakko-osuudella kello 18.15.