Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Ravintolat: Tes­ta­sim­me Oulun Pekurin ra­men-pai­kan

Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Inf­laa­tio voi syödä kou­lu­lai­sen jäl­ki­ruuan – Elin­tar­vik­kei­den hurja hin­nan­nou­su ai­heut­taa pai­nei­ta tar­kas­tel­la tuo­tan­to­kus­tan­nuk­sia, mutta ra­vin­to­suo­si­tuk­sis­ta Lööki ei tingi

Lööki viilaa reseptejä, ja Tilapalvelut pyytänee Oulun kaupungilta lisää määrärahoja. Säästöihin pyritään monin keinoin, kuten kehittämällä uusia kalatuotteita.

Helena Suomela (vas.) ja Piia Hartikka lisäävät kastikepohjaan paistettua naudan jauhelihaa Ruskon suurkeittiössä.
Helena Suomela (vas.) ja Piia Hartikka lisäävät kastikepohjaan paistettua naudan jauhelihaa Ruskon suurkeittiössä.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun Tuotantokeittiö Oy:llä eli Löökillä on sama haaste kuin kotikeittiössä, mutta maksikoossa. Lööki hoitaa vuosittain peräti 8–10 miljoonaa ruokailijaa: ruokatehtaan keittiöissä loihdittuja annoksia syödään niin Oulun kaupungin kouluissa, päiväkodeissa ja asumispalveluyksiköissä kuin PPSHP:n piirissäkin.

Löökin toimitusjohtaja Toni Kalliorinne on viime ajat vertaillut tiiviisti kustannuksia ja pyrkinyt ennustamaan työntekijöiden kanssa loppuvuotta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.