Talous: Stora Ensolla his­to­rial­li­nen huip­pu­vuo­si tu­lok­sen­teos­sa – yhtiö eh­dot­taa isoja osin­ko­ja

Oikeus: Raa­he­lais­mies sai syyt­teet mur­has­ta ja vii­des­tä murhan yri­tyk­ses­tä

Luitko jo tämän: Oulu suo­sit­te­lee ui­ma­hou­su­jen käyttöä – Osa kun­nis­ta kieltää ui­ma­short­sit ko­ko­naan

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

”Ikäviä uu­ti­sia!” – Oulun Metal Capital Fes­ti­val il­moit­ti fes­ti­vaa­lin siir­ty­mi­ses­tä kesään 2022

Äimäraution ravirata oli Metal Capital -festivaalin järjestäjille, Samuli Lehtolalle (vas.), Timo Eskeliselle ja Aki Häkkiselle, ensimmäinen ja ainoa valinta tapahtumapaikaksi. Arkistokuva.
Äimäraution ravirata oli Metal Capital -festivaalin järjestäjille, Samuli Lehtolalle (vas.), Timo Eskeliselle ja Aki Häkkiselle, ensimmäinen ja ainoa valinta tapahtumapaikaksi. Arkistokuva.
Kuva: Teija Soini

Metal Capital Festival ilmoittaa Facebook-sivuillaan, että sillä on "ikäviä uutisia!". Metallimusiikkiin keskittynyttä festivaalia ei nimittäin järjestetä koronaviruksen vuoksi Oulussa tänä kesänä. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 18.–19. kesäkuuta.

Upouuden festivaalin oli tarkoitus kerätä väkeä Oulun Äimärautiolle. Esiintyjiksi oli kiinnitetty muun muassa W.A.S.P. ja Amaranthe.

– Olemme erittäin pettyneitä, surullisia ja pahoillamme omalta osaltamme, että tänä kesänä ei festivaalin portteja päästä aukaisemaan vallitsevan koronatilanteen takia. Tuoreilla säädöksillä näemme, että kesän festivaalijärjestelyt kääntyivät mahdottomaksi, todetaan tapahtuman FB-sivuilla.

Järjestäjät kertovat, että festivaali on tarkoitus järjestää ensi vuonna 17.–18. kesäkuuta.

– Ohjelman pyrimme säilyttämään mahdollisimman koskemattomana mutta luonnollisesti jotain muutoksia on luvassa ensi kesälle.

Lopullisen ohjelman ensi kesäksi festivaali aikoo julkaista syksyllä.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi kesän tapahtumaan. Informaatiota lipuista löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Lue myös: "Aika no­peas­ti tässä on edetty, pe­rus­tet­tu yritys ja lyöty fes­ti­vaa­li tu­lil­le" – ka­ve­ruk­set eivät an­ta­neet koronan hi­das­taa vaan ensi kesänä Äi­mä­rau­tiol­la soi metalli kahden päivän ajan