Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Jääkiekko: Kärpät ru­tii­ni­voi­tol­la kiinni ko­ti­etuun – Seu­raa­vak­si edessä tup­la­pe­lit HIFK:ta vastaan

Hyvinvointialueet: Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­alueet aloit­ta­vat, eikä paras alue ole se, joka on­nis­tuu lyp­sä­mään val­tiol­ta muh­keim­man ra­hoi­tuk­sen

Uusille hyvinvointialueille on ladattu valtavia odotuksia liittyen ennen kaikkea hoidon saatavuuteen ja laatuun. Kansalaisten kannattaa varautua siihen, ettei taivas aukene hetkessä. Palveluiden parantumista on kuitenkin lupa vähitellen odottaa.

Pohjoispohjalaisiin koteihin näinä päivinä jaettu esite kertoo, mitä sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus tuo tullessaan. Tai ainakin sen, mitä uudistuksen halutaan tuovan.

Pohjois-Pohjanmaa on yksi vuodenvaihteessa aloittavista hyvinvointialueista. Toimintoja alkaa pyörittää jättiläisorganisaatio nimeltään Pohde. Sillä on peräti 18 500 työntekijää.

Olkiluoto 3:n käyttöä aloitettaessa on voitu tehdä – ja on jouduttu tekemään – testiajoja, sähköntuotannon äkkipysäyksiä ja taas uusia startteja. Kun hyvinvointialueiden toiminta sunnuntaina alkaa, tuotantoa ei enää voi pysäyttää.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen rakentamista on tänä vuonna viety eteenpäin samaan aikaan Oulun uuden yliopistosairaalan rakennustyön kanssa.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen rakentamista on tänä vuonna viety eteenpäin samaan aikaan Oulun uuden yliopistosairaalan rakennustyön kanssa.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.