ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Huu­meis­sa ajanut mies pakeni po­lii­sia 180 km/h Oulun Len­to­ken­tän­tiel­lä ja kolaroi va­ras­te­tun Audin, mu­keis­sa ollut am­fe­ta­mii­ni putosi tielle – oikeus antoi tuomion useista ri­kok­sis­ta

Oulun käräjäoikeus on antanut tuomion 32-vuotiaalle miehelle, joka kaahasi poliisia pakoon Oulussa voimakkaalla Audilla ensin lokakuussa 2019 ja toistamiseen kevättalvella 2020.

Ensimmäisellä kerralla mies otti kolmelitraisella moottorilla varustetun yli 200-hevosvoimaisen auton alleen varastamalla sen avaimet työpaikan avainkaapista.

Hän ajoi matkustaja kyydissään Pohjantieltä Kaakkurin kautta Lentokentäntielle ja ohitti pysähtyneen poliisipartion, joka lähti miehen perään. Hän ei välittänyt pysähtymismerkeistä, vaan piiskasi auton jäisellä ja lumisella tiellä vähintään 180 kilometrin tuntinopeuteen kahdeksankympin rajoitusalueella jätättäen partioautoa.

Takaa-ajo loppui Lentokentäntien ja Hailuodontien risteyksessä miehen menetettyä Audin hallinnan. Auto syöksyi liikenneympyrästä Hailuodontien alussa sijainneen liikenteenjakajan yli ja pysähtyi kaiteeseen vastaantulevien puolella. Audi ruhjoutui korjauskelvottomaksi.

Tuomion mukaan mies ajoi kortitta ja muun muassa amfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.