Rakentaminen: Vantaan pu­toa­mis­kuo­le­ma johti par­vek­kei­den käyt­tö­kiel­toon myös ou­lu­lais­ta­los­sa

Asuntokauppa: Oulun asun­to­mark­ki­noil­la on nyt ostajan mark­ki­nat

Luonto: Tyr­nä­vä­läi­sen Raimo Ala­ta­lon mök­ki­ran­nas­sa odotti jäiden läh­det­tyä raa­toyl­lä­tys

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Hou­kut­te­lee­ko suuri tar­jous­päi­vä? – Näin vas­ta­si­vat ou­lu­lai­set ka­tu­gal­lu­pis­sa

-
Kuva: Pekka Peura

Tänään perjantaina 26. marraskuuta vietetään suurta alennuspäivää Black Fridayta. Kysyimme katugallupissa seitsemältä oululaiselta, houkutteleeko alennuspäivä ostoksille.

-
Kuva: Niina Hentilä

Päivi Keinänen, Oulu

– Saatan tulla kaupungin keskustaan katselemaan ihan sattumanvaraisesti, löytyisikö jotain mielenkiintoista. Niin olen tehnyt aiempinakin vuosina. Mitään tiettyä ei ole mielessä.

Enni Romppainen.
Enni Romppainen.
Kuva: Niina Hentilä

Enni Romppainen, Oulu

– En ole oikein koskaan innostunut Black Fridaysta, enkä aio lähteä ostoksille tälläkään kertaa. Jopa vähän ärsyttää kaikki hössötys päivään liittyen.

Timo Veijola.
Timo Veijola.
Kuva: Niina Hentilä

Timo Veijola, Oulu

– Kyllä tulee vuosittain silmäiltyä Black Fridayn tarjouksia, lähinnä vaatteiden ja elektroniikan osalta. Mitään tiettyä ei ole tänä vuonna kuitenkaan ostoslistalla.

Anssi Laamanen.
Anssi Laamanen.
Kuva: Niina Hentilä

Anssi Laamanen, Oulu

– Pesukone pitäisi uusia, joten ainakin Black Fridayn kodinkonetarjouksia aion pitää silmällä. Mahdollisesti tulee muitakin ostoksia tehtyä. Black Friday on ollut perinteisesti sellainen päivä, josta käynnistyy myös jouluostosten tekeminen. Mitään ei oikein uskalla ostaa ennen sitä.

-
Kuva: Niina Hentilä


Jenna Antinmaa, Oulu

– Aikaisempina vuosina Black Friday on päässyt yllättämään ja olen useamman kerran onnistunut missaamaan koko tarjouspäivän. Tänä vuonna olen ensimmäistä kertaa kunnolla valmistautunut, kiitos näkyvän mainonnan. Mustan perjantain ostoslistalla ovat ainakin varsi-imuri ja tulostin.

Annaleena ja Juhani Häivälä.
Annaleena ja Juhani Häivälä.
Kuva: Niina Hentilä


Annaleena ja Juhani Häivälä, Oulu

– Isänpäivän lahjoja tässä vielä sulatellaan ja uusi hiihtopukukin tuli juuri ostettua, joten eiköhän siinä olleet minun osaltani loppuvuoden hankinnat. (Juhani)

– Pitäähän sitä käydä kaupoissa ainakin hipelöimässä, jos vaikka joululahjoja sattuisi löytymään. Meillä eläkeläisillä kun on tätä aikaa juosta alennusten perässä. (Annaleena)