Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Hirviä kaatuu kiih­ty­vään tahtiin Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Tar­kis­ta Kalevan hir­vi­las­ku­ris­ta, minkä verran lupia on vielä jäl­jel­lä

Pohjois-Pohjanmaalla on kaadettu jo 1 600 hirveä. Riistanhoitoyhdistysten välillä on isoja eroja käytettyjen lupien määrissä.

Hirvijahti kiihtyy Pohjois-Pohjanmaalla. Oulun alueella on kaadettu jo 1 684 hirveä. Niistä 922 on aikuisia ja vasoja 762.

Viikko sitten kaatomäärä oli 803 hirveä, joten kuluneen viikon saldoksi muodostuu 881 eläintä.

Lupien prosentuaalisissa käyttömäärissä on isoja eroja riistanhoitoyhdistysten välillä.  Suurimman osuuden luvistaan, eli noin 70 prosenttia, on käyttänyt Kempele-Oulunsalon riistanhoitoyhdistys.

Aktiivisia porukoita on ollut muun muassa Muhoksella, Limingassa, Kuusamossa, Taivalkoskella, Limingassa, Oulaisissa, Haapajärvi-Reisjärvellä ja Raahessa. Kaikki edellä mainitut ovat käyttäneet luvistaan noin 40 prosenttia. Vähiten lupia on käyttänyt Ylivieskan riistanhoitoyhdistys.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.