Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Hau­ta­si­ko joku meren pohjaan Es­to­nial­ta pu­do­tet­tua lastia? – Nämä asiat kiin­nos­ta­vat tänään tur­ma­pai­kal­le saa­pu­vaa vi­ro­lais­ta tut­ki­mus­ryh­mää

Matkustajalaiva Estonia tulee maanneeksi Itämeren pohjassa ensi keskiviikkona jo 27 vuotta. Parhaillaan peräti kaksi tutkimusoperaatiota etsii vastauksia suuronnettomuuden avoimeksi jääneisiin kysymyksiin. Tänään hautapaikalle saapuu onnettomuuden uhrien omaisten nimissä tutkimuksia tekevä yksityinen Sentinel-alus.

Virolaisen Postimees-lehden tilaajilla ei ole nyt puutetta Estonia-aiheisesta sisällöstä. Sanomalehti on mukana Estonian uppoamispaikalle saapuvalla Sentinel-pelastuslaivalla ja kertoo tutkimusretken jokaisesta vaiheesta yksityiskohtaisesti.

Yksityisen tutkimusretken tavoitteena on kuvata perusteellisesti Estonian hylkyä ja selvittää, voiko Itämeren pohjassa hylyn lähistöllä olla laivalta veteen päätynyttä rahtia.

Sentinelin tutkimuksia rahoittavan Postimees-lehden uutisissa jännitettiin keskiviikkona muun muassa sitä, miten sujuu tutkimusryhmän kohtaaminen Suomen merivartioston kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.