Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Hal­li­tus­pe­lin kuviot ovat vielä aivan auki

SDP, vihreät ja vasemmistoliitto ilmoittivat, etteivät lähde samaan hallituksen perussuomalaisten kanssa. Ilmoitus ei ollut jättiyllätys eikä siksi välttämättä järisytä vaaliasetelmia. Viimeisen vaaleja edeltävän 11 viikon aikana voi vielä tapahtua paljon.

Runsaat kaksi ja puoli kuukautta ennen eduskuntavaaleja keskustelu tulevan hallituksen kokoonpanosta on noussut koville kierroksille. Vauhtia keskustelu on saanut tuoreista mielipidemittauksista kuten Ylen viikko sitten julkaisemasta. Siinä perussuomalaiset ohitti SDP:n ja nousi toiseksi suosituimmaksi.

Asetelmia nitkautti myös SDP:n puheenjohtajan Sanna Marinin tiistainen ilmoitus, jonka mukaan demarit eivät lähde hallitukseen perussuomalaisten kanssa. Saman kannan toivat Ilta-Sanomien paneelissa julki myös vasemmistoliitto ja vihreät.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.