Teollisuus: Con­lo­gil­le jät­ti­kaup­pa Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Käräjätuomio: Pa­pe­ri­rul­lia kul­jet­ta­nut rek­ka­kus­ki kärähti huu­meis­ta Iissä

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Häi­rin­tä­ko­ke­muk­sia jul­kais­sut Punks­too-ti­li lo­pet­taa toi­min­tan­sa Ins­tag­ra­mis­sa – "Vaikka tämä tili pois­tuu, kes­kus­te­lu ai­hees­ta ei saa päät­tyä"

Musiikkialan häirintäkeskustelun avannut Punkstoo-tili Instagramissa lopettaa toimintansa.

Lue myös: Hyvän päivän tuttu raiskasi baarissa – Punkstoo paljastaa musiikkipiireissä tapahtuvan väkivallan, jota vastaan oululainen yhdistys pyrkii taistelemaan

Tilillä julkaistiin punk-piireissä muun muassa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden ihmisten kertomuksia anonymiteetin suojin. Nyt tililtä on poistettu kaikki aiemmat julkaisut viimeistä, tilin lopettamisesta kertovaa julkaisua lukuun ottamatta.

– Tavoitteemme on saavutettu ja keskustelu punkskenen sisäisistä ongelmista on aloitettu. Toivomme, että mahdollisimman moni on herännyt näkemään naisvihan, seksismin vallankäytön ympärillään, ja sitoutuu jatkossa puuttumaan siihen, viimeisessä julkaisussa todetaan.

– Vaikka tämä tili poistuu, keskustelu aiheesta ei saa päättyä, julkaisussa todetaan.

Pari viikkoa sitten perustettu Punkstoo-tili aloitti keskustelun musiikkialalla tapahtuvasta häirinnästä. Ilmiö laajeni pian muun muassa hevi-, rap ja psykemusiikkipiireihin.