Punkkilive: Oulusta ropisee reip­paas­ti punk­ki­ha­vain­to­ja vä­ki­lu­kuun nähden

Rakentaminen: Poh­jan­tien varteen kaa­vail­laan 60-met­ris­tä tor­ni­ta­loa

Investoinnit: Ran­ni­kol­le suun­ni­tel­tu­ja mil­jar­di-in­ves­toin­te­ja tulee Poh­jois-Suo­meen saakka

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Häi­rin­tä­ko­ke­muk­sia jul­kais­sut Punks­too-ti­li lo­pet­taa toi­min­tan­sa Ins­ta­gra­mis­sa – "Vaikka tämä tili pois­tuu, kes­kus­te­lu ai­hees­ta ei saa päät­tyä"

Musiikkialan häirintäkeskustelun avannut Punkstoo-tili Instagramissa lopettaa toimintansa.

Lue myös: Hyvän päivän tuttu raiskasi baarissa – Punkstoo paljastaa musiikkipiireissä tapahtuvan väkivallan, jota vastaan oululainen yhdistys pyrkii taistelemaan

Tilillä julkaistiin punk-piireissä muun muassa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden ihmisten kertomuksia anonymiteetin suojin. Nyt tililtä on poistettu kaikki aiemmat julkaisut viimeistä, tilin lopettamisesta kertovaa julkaisua lukuun ottamatta.

– Tavoitteemme on saavutettu ja keskustelu punkskenen sisäisistä ongelmista on aloitettu. Toivomme, että mahdollisimman moni on herännyt näkemään naisvihan, seksismin vallankäytön ympärillään, ja sitoutuu jatkossa puuttumaan siihen, viimeisessä julkaisussa todetaan.

– Vaikka tämä tili poistuu, keskustelu aiheesta ei saa päättyä, julkaisussa todetaan.

Pari viikkoa sitten perustettu Punkstoo-tili aloitti keskustelun musiikkialalla tapahtuvasta häirinnästä. Ilmiö laajeni pian muun muassa hevi-, rap ja psykemusiikkipiireihin.