Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Exit Oulu -pa­ko­pe­li pistää aivot töihin – Lue uusin Kale!

Kale! kokeili, miten Exit Oulun vankilapakopeli toimii.

Pakopeli vie alun piinaavista epätoivon hetkistä koukuttavaan onnistumisen tunteeseen, kertoo Petteri Keinänen Exit Oulusta.
Pakopeli vie alun piinaavista epätoivon hetkistä koukuttavaan onnistumisen tunteeseen, kertoo Petteri Keinänen Exit Oulusta.
Kuva: Taneli Kärki

Kale! kokeili, miten Exit Oulun vankilapakopeli toimii. Kale! testasi pelin, jossa tunnelmat vievät pelaajan piinaavista epätoivon ja avuttomuuden hetkistä oivaltamiseen ja onnistumisen riemuun.

Testiryhmän vankilapako eteni kiihtyvällä tahdilla, mutta aika loppui lopulta kesken hetkisestä loppukiristä huolimatta.

– Onnistumisen tunnehan se on joka saa ihmiset tykkäämään ja tulemaan takaisin. Varsinkin, jos ulospääsy jää viittä minuuttia vaille, kuvailee Petteri Keinänen Exit Oulusta

Lue tämä juttu kokonaan ja muut torstaina ilmestyneen Kale!:n jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan uusi ja letkeä kaupunkilehti, joka ilmestyy Oulun alueella torstaisin.