Luitko jo tämän: Bus­si­kus­kit eivät aina pääse tau­ko­ti­loi­hin ves­saan, osa joutuu käymään tar­peil­laan met­säs­sä

koti-kaleva: Ihana jo­kai­se­na vuo­den­ai­ka­na – puu­ta­lo­yh­tiön ai­nut­laa­tui­suus hurmasi ou­lu­lais­per­heen

Mielipiteet: Tuu­li­voi­ma­ra­ken­ta­mi­nen otet­ta­va vah­vem­min sään­te­lyn piiriin

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Exit Oulu -pa­ko­pe­li pistää aivot töihin – Lue uusin Kale!

Kale! kokeili, miten Exit Oulun vankilapakopeli toimii.

Pakopeli vie alun piinaavista epätoivon hetkistä koukuttavaan onnistumisen tunteeseen, kertoo Petteri Keinänen Exit Oulusta.
Pakopeli vie alun piinaavista epätoivon hetkistä koukuttavaan onnistumisen tunteeseen, kertoo Petteri Keinänen Exit Oulusta.
Kuva: Taneli Kärki

Kale! kokeili, miten Exit Oulun vankilapakopeli toimii. Kale! testasi pelin, jossa tunnelmat vievät pelaajan piinaavista epätoivon ja avuttomuuden hetkistä oivaltamiseen ja onnistumisen riemuun.

Testiryhmän vankilapako eteni kiihtyvällä tahdilla, mutta aika loppui lopulta kesken hetkisestä loppukiristä huolimatta.

– Onnistumisen tunnehan se on joka saa ihmiset tykkäämään ja tulemaan takaisin. Varsinkin, jos ulospääsy jää viittä minuuttia vaille, kuvailee Petteri Keinänen Exit Oulusta

Lue tämä juttu kokonaan ja muut torstaina ilmestyneen Kale!:n jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan uusi ja letkeä kaupunkilehti, joka ilmestyy Oulun alueella torstaisin.