Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Essee: Katri Kul­mu­nin kaa­tu­mi­nen on sääli, mutta ei yllätys – po­lii­ti­kol­le tär­kein­tä ovat aitous ja us­kot­ta­vuus, eikä niitä voi ostaa kon­sul­teil­ta

Politiikka on joskus julmaa: ihminen on ensin pätevä ja kyvykäs mihin tahansa, mutta epäonnistuttuaan hän ei enää kelpaa mihinkään. Katri Kulmunin tapaus on tyypillinen esimerkki, Yrjö Rautio kirjoittaa.Sääli. Olisin toivonut meän perän tyttären Katri Kulmunin (kesk.), 32, maatalon kasvatin Tornion Kyläjoelta, onnistuvan.

Koulutetulla, ahkeralla ja lahjakkaalla nuorella naisella olisi ollut siihen monia edellytyksiä. Yhtä häneltä on kuitenkin puuttunut: uskottavuutta. Sitä ei voi ostaa konsulteilta.

En ole missään vaiheessa jaksanut uskoa Kulmunin onnistumiseen. Hän ei ole tuntunut olevan kypsä niihin vaativiin tehtäviin, joihin hän on keskustan puheenjohtajana ja valtiovarainministerinä joutunut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.