Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Ensi kesän Kaleva Cupin ikä­luo­kan jouk­kueet mit­taa­vat tasoaan vii­kon­lop­pu­na – Kaleva näyttää Ajax-Sark­ki­ran­nan Tam­mi­tur­nauk­sen rat­kai­su­pe­lit se­los­tet­tu­na mo­ni­ka­me­ra­lä­he­tyk­se­nä

Kaleva näyttää sunnuntaina tilaajilleen Tammiturnauksen ratkaisupelit selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

Moninkertainen Kaleva Cup -voittaja OLS on myös yksi Tammiturnauksen ennakkosuosikeista. RoPS ja KuPS mittaavat viikonloppuna luistinseuran tämänhetkisen tason.
Moninkertainen Kaleva Cup -voittaja OLS on myös yksi Tammiturnauksen ennakkosuosikeista. RoPS ja KuPS mittaavat viikonloppuna luistinseuran tämänhetkisen tason.
Kuva: Pekka Peura

Sunnuntaina saadaan pientä ennakkoa seuraavan kesän Kaleva Cupin tasosta, kun Ajax-Sarkkirannan järjestämä Tammiturnaus kerää pohjoisen parhaat 2010-syntyneiden poikien joukkueet Kempeleeseen.

Samainen ikäluokka nähdään siis myös loppukesästä taistelemassa perinteisen Kaleva Cupin voitosta.

Kolmessa sarjatasossa pelattava Tammiturnaus käynnistyy jo perjantaina ja ratkaisupelit mitellään sunnuntaina.

Oulun alueen joukkueiden lisäksi mukana on kaksi palloseuraa: RoPS Rovaniemeltä ja yksi ikäluokkansa parhaista joukkueista KuPS Kuopiosta.

Kaleva näyttää sunnuntaina seuraavat ottelut:

12.00 OLS Itä–RoPS, haastesarja

12.40 Ajax Valkoinen–OLS, kilpasarja 1

13.20 RoPS–Ajax 09, kilpasarja 1

14.40 A1–B1, kilpasarja 2

15.20 Sija 2–sija 1, kilpasarja 1

Kaleva näyttää sunnuntaina tilaajilleen Tammiturnauksen ratkaisupelit selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live.

Suora lähetys Ojan Rauta -Areenalta käynnistyy kello 11.50. Lähetyksestä tulee myöhemmin tallenne.